Allnature Fazole adzuki BIO 500 g
Kód: 13233 Včeské výroby
od 1 499 Kč
podpora :)
Detailní popis produktu
Fazole adzuki v BIO kvalitě zasytí a dodají tělu bílkoviny, minerály i vlákninu. Jedná se o hojně využívanou surovinu v japonské a asijské kuchyni. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Vhodné jako příloha, do polévek, pomazánek, nákypů, koláčů, kaší nebo salátů. Nebojte se s nimi experimentovat - lze je připravit na sladko i na slano.
Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Fazole adzuki.
Obsah:
500 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
1378 kJ/329 kcal |
Tuky |
1,2 g |
Sacharidy |
63 g |
Bílkoviny |
20 g |
Sůl |
0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | V kuchyni |
---|---|
Záruka: | Bez záruky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.